Magazin / Accesorii

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO
Automatizează-ți generatorul de hidrogen Cu modulul electronic pentru controlul curentului constant CCPWM 12V30A cu activare automată după pornirea motorului. Păstrază aceeași cantitate de producție de hidrogen indiferent de temperatura electrolitului și ține sub control consumul de energie dezvoltat de alternator, protejând-ul de suprasarcină.
Ampermetru digital 25A cu ecran LCD pentru monitorizarea consumului de curent. Ideal pentru monitorizarea consumului de curent al sistemului  tău de hidrogen HHO.
Rezervor pentru electrolit cu capacitatrea de 1.2L pentru autoturisme, SUV, utilitare, microbuze, acolo unde spațiul de montaj nu permite un rezervor cu o dimensiune mai mare. Ideal pentru spații restrânse. Pretabil sistemelor generatoare de hidrogen până la 3.4 Litrii. Pretabil pentru Kit-urile DC-1500, DC-2000 sau DC-3000.
Rezervor pentru electrolit cu capacitatrea de 1.2L dotat cu senzor de nivel al electrolitului, pentru autoturisme, SUV, utilitare, microbuze, acolo unde spațiul de montaj nu permite un rezervor cu o dimensiune mai mare. Ideal pentru spații restrânse.  Pretabil pentru Kit-urile DC-1500, DC-2000 su DC-3000.
Siguranță sporită cu senzorul de nivel pentru rezervoare de electrolit HHO. Controlează nivelul de electrolit din rezervorul HHO  și deconectează sistemul pentru a nu se acumula un volum mai mare de gaz decât cel prevăzut pentru aplicația din care face parte. Ne indică acest lucru printr-un semnal luminos atunci când oprește alimentarea sitemului.
Rezervor pentru electrolit cu capacitatrea de 3.2L pentru, SUV-uri, utilitare, microbuze, utilaje, generatoare acolo unde este nevoie de o capacitate mai mare de electrolit. Pretabil pentru Kit-urile DC-3000, DC-4000 sau mai mari. Dacă spațiul de montaj permite, pentru o stabilitate mai mare se recomandă și sistemelor mai mici cum ar fi DC-1500 si DC-2000.
Rezervor pentru electrolit cu capacitatrea de 12L pentru, utilitare, camioane, utilaje, generatoare, acolo unde este nevoie de o capacitate mai mare de electrolit. Pretabil pentru Kit-urile DC-4000 sau mai mari.
Rezervor pentru electrolit cu capacitatrea de 32L pentru, camioane, tractoare, utilaje, generatoare mari. Unde este nevoie de o capacitate mai mare de electrolit pentru o racire mai bună, de exemplu echipamentele statice  unde motoarele degajă multă căldură intr-ul spațiu restrâns. Pretabil pentru Kit-urile DC-4000, DC-8000 sau mai mari.

Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site