Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO

Cum să-mi instalez sistemul?

În cele ce urmează iți prezentăm pas cu pas cum să îți montezi singur o instalatie generatoare de Oxi-hidrogen - HHO.

Unde îmi instalez sistemul pe mașina mea ?

 

Este una dintre cele mai critice întrebări referitoare la instalare, pentru că în cazul vehiculelor moderne nu este atât de mult loc în compartimentul motor. Spațiul pentru Kit-ul de hidrogen, nu este ceva de care producătorul a ținut cont. Dacă vă întrebați „unde să instalez kitul HHO pe mașina mea?”, există tot timpul alternative, totul este să ne punem puțin imaginația la lucru.

 

Există mai multe moduri posibile de instalare:

 

În compartimentul motorului înaintea radiatoarelor de răcire, în spoilerul mașinii sau chiar în spate sub portbagaj ...

 

Toate locurile au argumente pro și contra. Ideală este montarea cât mai aproape de admisia de aer a motorului pentru a avea cel mai bun randament. Indiferent unde se instalează sistemul condiția principală este ca generatorul de hidrogen să fie întotdeauna montat sub nivelul rezervorului de electrolit, iar sistemul să fie neaparat instalat în interiorul gabaritului caroseriei vehiculului. Verificați spațiul din jurul motorului. În cele mai multe cazuri, nu puteți vedea un spațiu disponibil la prima vedere, ci pentru a putea verifica s-ar putea să fie necesar să îndepărtați unele părți, cum ar fi capacele din plastic aflate deasupra motorului, bara față sau aripi interioare din plastic, deasupra carenei unei roți, etc. Chiar dacă la prima vedere nu pare să existe spațiu, întotdeauna acesta există dacă îl căutăm.

 

Dacă nu este posibil să il montăm în partea frontală a mașinii

 

Căutăm modalități să îl montăm în altă parte. Țineți cont de distanța dintre generatorul de hidrogen și sursa de alimentare electrică și de distanța dintre generatorul de hidrogen, rezervorul de electrolit și bubbler, pentru a putea comanda surpusul de material de conexiune adecvat și calibrat pentru distanța dată. Vă poate fi mult mai ușor în momentul instalării atunci când aveți de la început toate materialele disponibile, livrate în kit.

 

 

 

Vizitează galeria noastră pentru sugestii.

Aveți patru componente principale care trebuie instalate standard.

 

Prima componentă pe care trebuie să o montați este celula de hidrogen .

 

Poti încerca între radiatorul de racire și bara de protectie. Asigurați-vă că generatorul va fi atașat într-o poziție adecvată și, de asemenea, bine conectat cu șuruburi pe șasiu. În plus, la instalare, trebuie să vă asigurati suficient spațiu ca să puteți conecta furtunurile în fitingurile rapide. Pentru a preveni scurgerile de electrolit, folositi pentru etanșare banda de teflon primită în kit. Este nevoie de confecționarea unor bride de prindere pentru a monta generatorul pe șasiul masinii, dar pentru da diversitatea instalării este foarte mare, nu putem estima materialele de prindere necesare. Bride de prindere universale șidiverse șuruburi se pot achiziționa din cel mai apropiat magazin de bricolaj.

 

A doua componentă esențială este rezervorul pentru electrolit.

 

Singura cerință este ca rezervorul pentru electrolit să fie instalat la un nivel mai înalt decât celula de hidrogen, deoarece electrolitul trebuie să recircule prin generator pe cale gravitațională. Încercați pe cât posibil sa instalați rezervorul cât mai aproape de generator pentu a scuta cât de mult traseul de futunuri.

 

A treia ecomponentă este Bubbler-ul HHO.

 

În ceea ce privește balbotorul de gaz, este foarte simplu să îi găsiți loc, deoarece acest dispozitiv este minuscul. Singura condiție a balbotorului este ca din partea inferioară a barbotorului de gaz să iasă o țeavă mică. Această mică conductă determină nivelul maxim de lichid în interior, care este apa din condensare. De obicei se montează pentru a preveni intrarea apei de condens în motor, mai ales după mai multe ore de funcționare. Din această țeavă mică se scurge uneori condens, la fel ca din aparatul de aer condiționat al vehiculului. Daca nu a fost posibilă instalarea generatorului aproar de admisie, bubbler-ul trebuie montat obligatoriu cât mai aproape de admisia motorului, după debitmetrul de aer.

 

Ultima componentă este instalația electrică.

 

În kit-ul de instalare prevăzut pentru livrare cu o bază standard de cablaj, conectori, relee, port-siguranțe și siguranțe, calculat pentru montajul instalației în compartimentul motor, pentru un randament sporit și siguranță. În cazul în care sistemul nu se pota instala cât mai aproape de admisia de aer a motorului, este posibil să fie nevoie de surplus de material de conexiune. Aceste elemente le putem pune la dispoziție gratuit dacă înainte de instalare, conform tuturor informațiilor prezentate în descrierea produselor se calculeaă necesarul.

Așadar încercăm să vă personalizăm cât mai bine sistemul, dacă avem informațiile necesare. Acestea n-i le puteți oferi accesând configuratorul nostru de sistem.

 

Schema electrică de conectare o regăsiți în detaliu în manualul de instalare primit în format electronic odată cu confirmarea comenzii Kit-ului de instalare achiziționat. Acesata diferă în funcție de complexitatea sistemului achiziționat.

 
Articole conexe pentru sistemele HHO
 
Modul CCPWM - Modulul electronic pentru controlul curentului constant.

 

                      

 

 

Un dispozitiv compact, astfel încât puteți găsi ușor spațiu pentru el. Trebuie să fie într-un loc uscat și ferit de temperaturi foarte înalte, în compartimentul motorului. Cel mai important trebuie să fie accesibil  deoarece, după instalarea tuturor elementelor și conectarea tuturor firelor, va trebui să configurați dinamic CCPWM. Cu cele două butoane ascunse de pe CCPWM, îl puteți configura să mențină consumul de curent specific pentru aplicația dată.

 

După ce ați terminat cu instalarea în vehicul a tuturor furtunurilor, firele puteți pregăti și umple cu electrolit. Electrolitul este materia primă pentru producerea gazului HHO.

 

Asta este tot atunci când vorbim de vehicule ușoare. Poate că par prea multe informații, dar când urmați manualele, este destul de ușor!

Când vine vorba de un camion, autobuze, mașini agricole, grupuri electrogene și alte echipamente grele, este diferit, deoarece aceste sisteme HHO vin configurate pe fiecare aplicație independent.

Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site