• Te-ai săturat să vezi cum cresc prețurile la energie?

 • Vrei să fii la curent cu ultimele soluții energetice sustenabile?

 • Mai mult, Vrei să-ți asiguri sustenabilitatea?

 • Vrei să uiți de problemele cu energia?

 

Ai mai jos una din soluții.

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO

Ce este HHO?

 

HHO – este abrevierea chimică a gazului Oxy-hidrogen.

 

Este amestecul gazos omogen de hidrogen și oxigen după separare. Denumit și Bang Gas în limba engleză, Proporția de HHO este de 2 părți de hidrogen și 1 parte de oxigen cu o puritate de 99,95%
În 1832,  Michael Faraday  a descoperit metoda  electrolizei, care ajută la separarea celor două elemente din apă - H2O.

Cea mai cunoscută metodă de producere a gazului oxi-hidrogen (HHO) este metoda electrolizei. Există și alte metode de a produce hidrogen sau oxi-hidrogen, dar nu este atât de ușor să pornim și să oprim procesul, ca prin metoda electrolizei. Rezultatul acesteia este  o descompunere chimică produsă prin trecerea unui curent electric printr-un lichid sau o soluție care conține ioni. Presupun că mulți dintre voi ați auzit despre electroliză în timpul orelor de chimie din școală.

 

Electroliza

 

Electroliza este o etapă în separarea elementelor, molecule de hidrogen și oxigen din surse naturale, cum ar fi apa, folosind o celulă electrolitică. Tensiunea care apare la electroliză se numește potențial de descompunere. Electroliza este o tehnică care utilizează un curent electric continuu (DC) pentru a începe procesul de rupere a legăturilor dintre molecule. De obicei, apa H2O își arată formula, ceea ce înseamnă că este formată din 2 molecule de Hidrogen (H) și 1 moleculă de Oxigen (O).

Acest amestec omogen al celor două gaze formate din apă este extrem de exploziv, dacă îi oferiți o scânteie. Gazul HHO va exploda înepând de la o concentrație de doar 4%. Nu încercați să-l comprimați sub presiune fără a avea cunoștițe și materiale dedicate acestei metode, poate fi periculos. Oamenii folosesc electroliza pentru curățarea și conservarea artefactelor vechi. Procesul separă particulele nemetalice de cele metalice, este foarte util pentru curățarea unei game largi de obiecte metalice, de la monede vechi până la obiecte și mai mari, inclusiv blocuri cilindrice din fontă ruginită și capete la reconstrucția motoarelor de automobile. Îndepărtarea ruginii de pe obiectele mici din fier sau oțel prin electroliză se poate face cu ușurință.

 

HHO poate exploda oricând la o densitate de doar 4% în aer, cu ajutorul unei scântei care să aprindă acest amestec de gaz.

 

Industria chimică utilizează procedeul de electroliză în:

 • Electrometalurgie, unde procesul de reducere a metalelor din compuși metalici este folosit pentru a obține forma pură a metalului prin electroliză. Metoda produce, de asemenea, aluminiu, litiu, sodiu, potasiu, magneziu, calciu și în unele cazuri, cupru.

 • Producția de clor și hidroxid de sodiu

 • Producția deClorat de sodiu și clorat de potasiu

 • Producția de compuși organici perfluorurați, cum ar fi acidul trifluoracetic prin procesul de electrofluorurare

 • Producția de cuprul electrolitic ca și catod, din cupru rafinat de puritate mai mică ca anod.

 •  

Electroliza are multe alte utilizări:

 • Oxigen și hidrogen pentru nave spațiale și submarine nucleare.

 • Hidrogen pentru combustibil , folosind o sursă ieftină sau regenerabilă de energie electrică.

 • Oxi-hidrogen  pentru diferite scopuri precum  curățarea carbonului în motoarele cu ardere internă, tăierea metalelor, gravarea, lustruirea, sistemele de încălzire etc. Gazul HHO are multe scopuri tehnice, precum sudarea, gravarea, tăierea, sudarea componentelor electronice, ca aditiv în aerul aspirat pentru combustibil în motoarele cu ardere internă (kit-uri HHO), care ard combustibilul obișnuit mai complet și produc mai multă putere mecanică, scad emisiile motoarelor cu ardere internă și mențin motorul fără depuneri de carbon.

 

Eficiență

 

Sistemele comercializate de noi sunt concepute și testate pentru a da randament. Rolul lor este să aducă un plus de eficiență în arderea combustibililor fosili utilizați la motoarele cu combustie internă. Condiția principală este ca motorul căruia i se adaugă un astfel de sistem să funcționeze în parametrii normali. Nu vă așteptați ca sun sistem HHO să vă repare defectele de la motor. Recomandăm să remediați orice defecțiune la motor (dacă există) pentru a obține cel mai bun randament.

 

Avantajele utilizării acestor echipamente sunt:

 

- Economie de  combustibil  - 10-35%

- Contribuie activ la reducerea noxelor

- Prelungește viaţa motorului

- Prelungește intervalul service și revizii tehnice periodice

- Menține EGR-ul și filtrul de particule DPF curate.

 

 

În funcție de aplicabilitate, pentru un randament mai ridicat, la generațiile de vehicule dotate cu gestiune elecetronică a arderii, se recomandă utilizarea împreună cu articolele conexe. Printre acestea găsiți dispozitive de control al consumului de energie și al gestiunii electronice al arderii, și nu numai. La generațiile mai noi, Euro 5 și 6, este obligatorie montarea dispozitivelor conexe de gestiune, fără de care nu se poare realiza o reducere a consumului, dar în schimb se poate obține o creștere a puterii. Indiferent de situație emisiile de noxe sunt reduse. Aceste sisteme sunt folosite ca aditiv în aerul aspirat pentru a ajuta combustibii convenționali (benzină, gaz, motorină), să ardă complet.

 

Articolele conexe le găsiți aici.

 

 

Kit-uri pentru autovehicule comercializate de noi.

Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site