Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO
24 ianuarie 2022

Kit Hidrogen H-Ex DC-4000T 

Lipsă Stoc / Precomandă

Stoc redus

In stoc

Livrare 24-72 Ore 

Descriere

 

 

Produsele noastre sunt fabricate în Uniunea Europeană în concordanță cu standardele tehnice industriale pentru această tehnologie.

Acestea sunt concepute, proiectate și fabricate pentru a economisi combustibil și pentru a salva mediul înconjurător prin reducerea noxelor. Cum se realizează acestea poți afla în amănunt pe pangina noastră de Blog.

 

Puncte forte ale produselor noastre:

 

Dimensiuni generator – Dimensiunile reduse ale celulelor produse de noi, facilitează instalarea pe orice mașină. Celula se poate instala atât în poziție orizontală cât și verticală, ceea ce oferă flexibilitate ridicată în montaj.

 

Producția de gaz HHO cu concentrație mărită – Performanță ridicată, concentrație mai mare a gazului, la dimensiuni mici. Celulele sunt în așa fel proiectate ca să producă cantitatea și concentrația de gaz necesară fiecărei aplicații la o dimensiune cât mai redusă și pentru un timp îndelungat. Proporția și concentrația de gaz de aditivare diferă de la o mașina la alta și de la o putere la alta, celulele putând fi optimizate prin reconfigurarea alimentării electrice a plăcilor (pozitiv, negativ și neutral) în funcție de necesități, a modificării volumetrice prin modificare distanței dintre elemenți și a concentrației electrolitului. Celulele vin calibrate pentru fiecare aplicație în parte, așadar nu se recomandă desfacerea acestora pentru a păstra calibrarea efectuată de fabrică. Prin asamblarea celulei fără un control specific și măsurători riguroase producția de gaz este alterată și aceasta nu va mai da randamentul scontat pentru aplicația în cauză.

 

Plăcile din oțel inoxidabil – plăcile noastre fabricate din oțel inoxidabil 316L cu certificare de la producător, sunt decupate cu aparate CNC cu laser. Tratate fizic și chimic de către echipa noastră de ingineri, asigură celulelor un timp de utilizare îndelungat. Astfel, utilizând electrolitul oferit de noi, nu veți avea probleme cu depunerea sedimentelor pe plăcile celulei, ceea ce oferă o stabilitate a cantității și calității gazului produs pentru mult timp și o durabilitate a celulei ridicată.

 

Carcase și conectori - Carcasele de plastic ABS turnat și flanșele de legărura pentru furtunuri au fost dezvoltate special pentru aceste celule generatoare de gaz și sunt de cea mai bună calitate. Având în vedere că pe timp de vară în compartimentul motor unde se montează celulele în mod uzual temperaturile sunt foarte ridicate, rezistența termică a materialului folosit este foarte importantă, astfel fiind gândite să reziste la peste 200°C.

 

Garnituri de etanșare – Folosim elastomeri produși din cauciuc ded tip EPDM care rezistă la temperaturi de la -40°C la 200°C, ceea ce face ca celulele noastre să functioneze optim și pe timp de iarnă la temperature scăzute (electrolitul comercializat de noi este preparat special să poată fi folosit și pe timp de iarnă).

 

Rezervorul Bubbler – Acesta are două roluri, să purifice gazul și să acționeze ca o barieră de siguranță pentru contra-presiune și foc ce poate apărea în cazul în care motorul ar putea avea diverse probleme cum ar fi rateurile în admisie. În timpul producției pot apărea de asemenea și particule fine de apă care conțin electrolit, particule care sunt reținute în Bubbler.

 

Beneficii - Gazul Oxi-hidrogen HHO produs în cantități foarte bine definite, folosit la motoarele cu ardere internă ca aditiv, contribuie la:

 • Îmbunătățirea ignitabilității combustibilului,

 • Reducerea consumului de conbustibil convențional al unui motor,

 • Îmbunătățirea substanțială a valorilor gazelor de esapament ale unui motor,

 • Reducerea depunerilor de carbon în interiorul motoarelor, eșapamentelor, a sistemelor de recirculare a gazelor de eșapament EGR și a filtrelor de particule DPF ,

 • Prelungirea duratei de viață a uleiului și implicit a motoarelor.

Listă componente

 

Ce conține Kit-ul:

Acest kit se comercializează cu toate elementele necesare pentru instalare standard:

 • Generator Gaz de aditivare HHO – Celulă uscată cu 29 electrozi din oțel inoxidabil 316L;

 • Rezervor pentru electrolit (volum 3.2 litrii); Opțional mai mare, cu senzor de nivel electrolit, selectabil din meniul coșului de cumpărături.

 • Releu de control 30A-12V DC;

 • Cabluri electrice HO7V K, cu sectiunea de 6 mm, pentru conectarea celulei la instalația electrică;

 • Port-siguranță și siguranță de 30A;

 • Adaptor sondă Lambda (opțional, pentru modelele cu sezor de oxigen);

 • Set conectori hidraulici pentru furtunuri;

 • Bandă de teflon pentru etanșarea conexiunilor;

 • Valvă se sens pentru siguranță;

 • Rezervor Bubbler pentru siguranță sporită;

 • Treminale și conectori izolați pentru cablurile electrice;

 • Furtun de presiune pentru gaz-ul HHO;

 • Furtun transparent PVC pentru electrolit;

 • Electrolit care conține hidroxid de potasiu și alcool isopropilic în cantități bine definite;

 • Manual de instalare în limba Română

Date tehnice

 

 • Tip Generator: Celula uscată cu concentrație mărită;

 • Dimensiuni: 200x200x180 mm;

 • Electrozi: 29 - 200mm diametru;

 • Voltaj: 12V - 24V DC

 • Standard de conectare a celulei: + NNNNN - NNNNN + (N – Electrod oțel  316L)

 • Cantitate de hydrogen produsă: 4 litrii pe minut (12V-40 / 24V-20A);

 • Concentrație H2 - 42-64%

 • Curent optim de lucru: 12V 20-25A / 24V 12-15A

 • Putere: 480W

 • În fucție de aplicație reducerea de consum este între 15 - 35%

Aplicații

 

Kit-ul H-Ex DC-4000 se poate monta pe autoturisme, SUV-uri, autoutilitare și echipamente staționare, (generatoare, pompe), cu motoare de la 200 CP sau 3.4 Litrii până la 350 CP sau 4.4 Litrii, indiferent de tipul de combustibil utilizat. În funcție de aplicabilitate, pentru un randament mai ridicat, la generațiile de vehicule dotate cu gestiune elecetronică a arderii, se recomandă utilizarea împreună cu articolele conexe de mai jos. Printre acestea găsiți dispozitive de control al consumului de energie și al gestiunii electronice al arderii, și nu numai. La generațiile mai noi, Euro 5 și 6, este obligatorie montarea dispozitivelor conexe de gestiune, fără de care nu se poare realiza o reducere a consumului, dar în schimb se poate obține o creștere a puterii. Indiferent de situație emisiile de noxe sunt reduse. Aceste sisteme sunt folosite ca aditiv în aerul aspirat pentru a ajuta combustibii convenționali (benzină, gaz, motorină), să ardă complet.

Pentru SUV-uri, autobuze, utilitare mari, tractoare și utilaje, cu motoare între 200 CP - 350 CP / 4.4 - 10L

Articole conexe și accesorii

- 15% discount pentru articolele conexe și accesorii la achizitia unui kit (detalii selectabile în meniul coșulului de cumpărături după adăugarea Kit-ului). Promoție limitată.

 

- Modul CCPWM 30A12V - Modulul electronic pentru controlul curentului constant. Iți permite să ai tot timpul un consum de curent constant indiferent de temperatura electrolitului. Acest dispozitiv asigură amperajul optim în funcție de aplicația lui. Vezi mai mult.

 

Modul HEC EFIE cu microprocesor 200 mHz - HEC este un cip cu un microprocesor de 200 mhz, care folosește conexiunea CAN serială de mare viteză a autovehiculului pentru a comunica direct cu ECU prin portul OBD-II în vederea informării calculatorului de gestiune al arderii că există un aditiv suplimentar în ardere. Astfel calculatorul mșinii recalculează informațiile și reduce cantitatea de combustibil convențional injectată în ardere. Vezi mai mult.

 

Nu ești sigur că știi ce sistem ți se potrivește? Îti configurăm noi sistemul. Trimite-ne detaliile tale aici.

 

 

Alte articole conexe și accesorii:

Kit complet generator Hidrogen

HHO - 29 electrozi Ø200mm

Pentru SUV-uri, autobuze, utilitare mari, tractoare și utilaje, cu motoare între

200 CP - 350 CP / 4.4 - 10L

 

Reduce consumul de combustibil, al noxelor și întreține motorul curat.