Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO
10 ianuarie 2022

Modul CCPWM60A-Prog

Lipsă Stoc / Precomandă

Stoc redus

In stoc

Precomandă - Livrare 14-21 zile

Descriere

 

 

Produsele noastre sunt fabricate în Uniunea Europeană în concordanță cu standardele tehnice industriale pentru această tehnologie.

 

NOUĂ TEHNOLOGIE:

Află dacă electrolitul tău are concentrația ideală. Cu modulul CCPWM60A-Prog îți poți da seama dacă ai concentrația electrolitului corectă.

 

Modulul electronic pentru controlul curentului constant. Iți permite să ai tot timpul un consum de curent constant indiferent de temperatura electrolitului. Acest dispozitiv asigură amperajul optim în funcție de aplicația lui. Conectând senzorul de nivel la modul, controlează oprirea producției de Hidrogen în cazul în care nivelul electrolitului scade sub limita minimă, astfel elimindu-se conumul inutil de curent. În opinia noastră modulul CCPWM este cea mai bună soluție de pe piață pentru controlul consulmui de curent.

 

Este cea mai importantă componentă pentru generațiile de mașini cu normele Euro 4,5,6 și anumite modele Euro 3 necesită obligatoriu acest modul pentru a monitoriza și controla fluxul de curent electric absorbit, asfel încât să obțină raportul perfect de producție Gaz vs. consum de curent, astfel maximizând economisirea de combustibil.

 

Dacă folosesti deja un sistem genertor de hidrogen este de preferat să îi controlezi consumul de energie cu un un modul CCPWM60A-Prog.

Acesta a fost conceput și pentru preveni supra-încălzirea sistemului în cazul în care nu se respectă instrucțiunile sau apar defecte. Îl putem cataloga cel mai imprtant ,,gadget'' pentru sistemul HHO din punct de vedere siguranță și eficiență. Menține raportul perfect gaz/consum de energie, pentru ca motorul tău funcționeze la cei mai buni parametrii de consum de combustibil, mai curat și mai puțin poluant.

 

Modulul CCPWM60A-Prog este independent. Dotat cu funcția de a detecta atunci când motorul este pornit, menține activ curentul în sistem și decuplează automat alimentarea electrică a generatorului la oprirea motorului. Astfel se pot elimina din sistem alte relee de alimentare necesare în lipsa acesui modul și face mai ușoară și mai sigură instalarea.

 

Noul modul CCPWM60A-Prog este conceput să se poată programa și să activeze și dezactiveze sistemul pe o plaja diversă de tensiuni. Însă noi reconadăm funcționarea în următorul regim:

 

- În cazul autoturismelor, sub tensiunea de 12,8V – modulul nu funcționează. Dacă această tensiune nu se atinge cu motorul pornit, sunt probleme cu generatorul / alternatorul mașinii. (tensiunea normală de încărcare este între 13,5 și 14,4 V)

 

- Peste tensiunea de 13V – modulul pornește alimentarea

 

- În cazul autocamioanelor sau vehiculelor echipate cu 24V, sub tensiunea de 25V – modulul nu funcționează. Dacă această tensiune nu se atinge cu motorul pornit, sunt probleme cu generatorul / alternatorul mașinii. (tensiunea normală de încărcare este între 26 și 28 V)

 

- Peste tensiunea de 27V – modulul pornește alimentarea

 

 

Așadar modulul CCPWM60A-Prog îl programezi și detectează automat atunci când motorul funcționează și menține producția de gaz doar când acesta este pornit, fără alte dispozitive de automatizare adiționale. Decuplează sistemul la oprirea motorului.

 

Avantajele folosirii modulului CCPWM60A-Prog?

 

Eficiența:

Păstrează temperatura sistemului generator de hidrogen mai scăzută decât în cazul folosirii acestuia alimentat direct la instalația elecreică a mașinii, în asfel de cazuri, în multe situații necesitând sistem suplimentar de răcire.

 

Controlul consumului de curent:

Acum abilitatea controlului amperajului se efectuează foarte ușor, ceea ce face ca sistemul să funcționeze la temperatura optimă și să prelungească viața celulei.

 

Producția ideală de gaz:

Menține temperatura optimă pentru a produce cantitatea de gaz ideală la cel mai mic consum de curent.

 

Beneficii la instalare:

Avantajul este că sistemul generator de hidrogen este mai ușor de instalat și mai sigur de utlilizat pentru că nu mai nesesită alte relee suplimentare, legături la contactul de pornire sau alte echipamente de control al curentului.

Listă componente

 

  • Modulul electronic pentru controlul curentului CCPWM60A-Prog

  • Papuci electrici alimentare

  • Cabluri electrice cu secțiunea de 6mm - 2x2m

  • Port-siguranță 40A

  • Siguranță fuzibilă 40A

Date tehnice

 

- Conectare directă la acumulatorul mașinii, fără alte relee sau dispozitive;

- Display control valori;

- Auto-detecție și auto-configurare a sistemului în funcție de tensiunea de lucru;

- Chip cu senzor Quad-operational cu 1% toleranță Zenner pentru detectarea voltajului;

- Avtivare automată la pornirea motorului;

- 10 Secunde întârziere de alimentare după pornirea motorului pentru a proteja sistemele mașinii;

- Dezactivare automată a sistemului la oprirea motorului;

- Alimentare cu curent progresivă pâna la consumul optim pentru protecția alternatorului;

- Control total al alimentării cu curent : 0 - 100% plajă de alimentare;

- Microprocesor cu senzor logic integrat;

- 4 conectori de putere: Plus, Masă, Ieșire negativă celulă, Ieșire pozitivă celulă;

- Optional - conector pentru senzorul de nivel al electrolitului;

- Carcasă din plastic ABS rezistent + radiator de răcire pentru modelul de 60A;

- Dimensiuni: 100X51X25 mm.

Aplicații

 

Modulul CCPWM60A-Prog se poate utiliza în orice aplicație auto unde se dorește automatizarea sistemului, eficiență și siguranță sporită.

Articole conexe și accesorii

- 15% discount pentru articolele conexe și accesorii la achizitia unui kit (detalii selectabile în meniul coșulului de cumpărături după adăugarea Kit-ului). Promoție limitată.

 

Modul HEC EFIE cu microprocesor 200 mHz - HEC este un cip cu un microprocesor de 200 mhz, care folosește conexiunea CAN serială de mare viteză a autovehiculului pentru a comunica direct cu ECU prin portul OBD-II în vederea informării calculatorului de gestiune al arderii că există un aditiv suplimentar în ardere. Astfel calculatorul mșinii recalculează informațiile și reduce cantitatea de combustibil convențional injectată în ardere. Vezi mai mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Senzor nivel electrolit. Ajută sistemul să se oprească în momentul în care nivelul electrolitului scade sub nivelul minim admis, protejând astfel celula generatoare de hidrogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ești sigur că știi ce sistem ți se potrivește? Îti configurăm noi sistemul. Trimite-ne detaliile tale aici.

Alte articole conexe:

Automatizează-ți sistemul pentru controlul curentului constant cu activare automată după pornirea motorului.

 

Păstrază aceeași cantitate de producție de hidrogen indiferent de temperatura electrolitului și ține sub control consumul de energie dezvoltat de alternator, protejând-ul de suprasarcină.