Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO
10 ianuarie 2022

Modul HEC EFIE cu microprocesor 200 mHz   

Lipsă Stoc / Precomandă

Stoc redus

In stoc

Indisponibil

Descriere

 

La începuturile tehnologiei Oxi-hidrogenului HHO, multe vehicule cu norma de poluare Euro 4 și Euro 5, nu puteau realiza economii de combustibil mai mari de 10% din cauza parametrilor stricți ai sistemelor de management computerizat avansat al injecției cu ECU - Unitate de control al injecției. Acestea, fără reprogramare ne-permițând îmbunătățirea economiei de combustibil dincolo de anumite valori setate.


Cu noul HHO HEC EFIE , economiile dumneavoastră de combustibil pot crește semnificativ. Când se utilizează hidrogen gazos ca aditiv în aerul aspirat, HEC va ajusta debitul și timpul de injecție al combustibilului pentru a optimiza eficiența. Când gazul HHO este dezactivat, HEC se va reajusta automat și va trece la hărțile presetate ale autovehiculului.

 

Ce este un cip HHO HEC EFIE ?

HEC este un cip, cu un microprocesor de 200 mhz, care folosește conexiunea Can Serială de mare viteză a autovehiculului pentru a comunica direct cu ECU prin portul OBD-II. În urma cercetărilor și testelor, fost dezvoltat și reglat special pentru nevoile vehiculelor echipate cu generator HHO. Dispozitivul HEC este dinamic - ceea ce înseamnă că va lua în considerare nivelurile de oxigen din evacuare, împreună cu turația și sarcina motorului, temperatura și volumul aerului aspirat și multe alte variabile, pentru a determina cea mai eficientă rată de alimentare cu combustibil. Se sincronizează cu până la 256 de sarcini separate în fiecare secundă.
HEC se programează personalizat de către specialiștii noștrii pentru fiecare model de autovehiculul în parte, chiar și in cazul în care ECU-ul a fost reprogramat anterior pentru creștere de putere, dar în acest caz vom avea nevoie de harta autovehuculului în cauză pentru a o adapta personalizat.

HEC este compatibil cu toate autovehiculele echipate cu motoare diesel, benzină, GPL/LPG si hibride, aspirate sau Turbo, care dețin un sistem de aditivare cu generatoare de Oxi-Hidrogen HHO montat.

 

Cum funcționează Hydrogen EFIE Chip (HEC)?

În interiorul fiecărui ECU există un tabel tridimensional de valori numit Hartă, care, controlat de ECU comandă exact sistemului de injecție cât de mult combustibil să furnizeze în fiecare ciclu de rotație ținând cont de toate valorile primite de la senzorii de temperatură al aerului și al lichidului de răcire, al densității aerului, turației motorului, poziției clapetei de accelerație și alte variabile.

Din fabrică, Harta standard este concepută pentru a oferi confort la un stil de condus lent, regulamentar am spune noi, care se potrivește unei game largi de conducatori auto. Aceasta, fără re-programare cu privire la beneficiile sistemelor HHO și capacitatea lor de a arde combustibil la un raport aer-combustibil mult mai eficient decât de obicei, nu știu să optimizeze injecția corespunzător noii mixturi în ardere.
Modulul HHO EFIE corectează această problemă oferind o hartă preprogramată și optimizată pentru ca ECU să comande arderea corespunzător. Harta reglată conține un set de variabile care permit direct o mai bună eficiență a combustibilului în combinație cu gazu-ul Oxi-Hidrogen. Atunci când la pornire ECU încarcă setările inițiale stocate în Harta existentă, modulul EFIE corectează valoarea din fabrică cu una din Harta programată de noi și instalată în acesta, optimizând astfel arderea astfel încât sa se obțina cea mai mare economie, fără a pierde din puterea inițială.

În acest fel, atunci când Cipul HEC recunoaște că un sistem HHO funcționează, părți ale Hărții din fabrică sunt înlocuite temporar cu variabile îmbunătățite din Hărțile programate de noi. Această tehnică oferă în siguranță capacitatea motorului de a folosi mai puțin combustibil fără a afecta garanția. Atenție, modulul nu rescrie Harta inițială ci doar o asistă activ, astfel fiind ușor să eliminați și să restaurați ECU la setările din fabrică atunci când doriți, deconectând modulul.

 

Cum să instalați HEC Chip?

Pur și simplu localizați portul OBD-II, conectați Modulul HEC la patru fire ale portului conform instrucțiunilor deataliate pe care le veți primi la achiziția modulului și ați terminat.
Aduceți vehiculul la temperatura de funcționare, apoi apăsați butonul de resetare pentru ca sistemul să se împerecheze cu ECU și începeți să economisiți combustibil și să poluați mai puțin.

 

Care este diferența dintre cipurile normale și HEC?

HEC este mult mai rapid decât Chip-ul obișnuit, ceea ce înseamnă câștiguri mai rapide și mai consistente. HEC are, de asemenea, mai multă memorie decât Cipul obișnuit, așa că putem include Hărți de codare de mari capacități cu informații specifice pentru HHO potrivite oricăror medele de autovehicule.

 

Informații suplimentare:

Cipurile noastre HEC nu funcționează cu vehiculele full electrice. Fiecare unitate este gata de instalare conform instrucțiunilor furnizate la achiziție.

Modulul HEC dinamic a fost conceput special pentru utilizarea pe vehicule care folosesc generatoare de hidrogen HHO pentru a economisi mai mult combustibil, pentru și pentru a crește răspunsul la putere și pentru a polua mai puțin.

Listă componente

 

  • Modul HEC EFIE cu microprocesor 200 mHz 

  • Papuci electrici cu conectare rapidă - 4 buc

Date tehnice

 

Modulul HEC EFIE cu microprocesor 200 mHz vine personalizat pe fiecare tip de aplicație.

Aplicații

 

Modul HEC EFIE cu microprocesor 200 mHz  se poate instala pe orice vehicul care are calculator gestiune electronică a arderii. Deținem peste 4000 de mape pentru diferite auovehicule, pe care le putem adapta pentru fiecare tip de aplicație pe care vine insalat.

Articole conexe

 

 

Alte articole conexe:

HEC EFIE cu microprocesor de 200 mhz, care folosește conexiunea

 

Conectare Can-bus Serială de mare viteză cu autovehiculul pentru a comunica direct cu calculatorul motorului ECU prin portul OBD-II, în scopul de a eficientiza cantitatea de combustibil injectată, economisind astfel mai mult și poluând mai puțin.