Contact / Termeni și condiții

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO

TERMENI ȘI CONDIȚII - HydrogenExpert.ro

 

Notă - !!! Atenție, hidrogenul este un gaz inflamabil !!!

 

Noi punem la dispoziție toate informațiile necesare, dar este în responsabilitatea cumpărătorului să citească toate avertismentele, instrucțiunile de utilizare în siguranță, etichetele, declinările și toate celelalte materiale incluse cu produsele vândute pe acest site înainte de a utiliza un astfel de produs. Generatoarele de hidrogen sunt comercializate de noi, dar cumpărătorul este responsabil să citească și  să ia la cunoștință despre PRECAUȚII ȘI AVERTIZĂRI DE SIGURANȚĂ, descrise pe site și în manualul de instalare / utilizare. Dacă urmează să le respecte cu certitudine va evita orice risc și orice neplăcere referitoare la rezultate.

Nu acceptăm reclamații pentru daune sau vătămări corporale cauzate de utilizarea necorespunzătoare sau în alt scop ale acestor dispozitive și materiale. Nu folosiți niciodată foc deschis și nimic incandescent în apropierea generatorului deoarece hidrogenul produs este un gaz inflamabil. Acesta trebuie produs și folosit sub control total pentru a evita orice risc.

La achiziționarea acestui dispozitiv sunteți responsabil pentru orice daune sau vătămări corporale care pot apărea în timpul instalării sau operării dispozitivelor. Producătorul sau vânzătorul nu sunt responsabili și nu își asumă responsabilitatea pentru nicio vătămare corporală personală sau daune materiale provocate de situații în care nu se respectă indicațiile de montaj și utilizare. Vă punem la dispoziție toate instrucțiunile de montaj și utilizare pentru ca totul să fie în siguranță, dar dacă nu aveți experiență cu motoarele, sau nu vreți ca Dvs. să vă montați sistemul, vă rugăm să contactați mecanicul dumneavoastră auto pentru a vă efectua instalarea și îndrumați-l să studieze în prealabil această tehnologie pentru Dvs. accesând hydrogenexpert.ro.

 

1. GARANȚIA PRODUSELOR

 

1.1 Produsele comercializate beneficiază de garanție de 24 de luni de la data achiziției. Citiți cu atenție instrucțiunile de montaj și utilizare pentru aplicațiile corespunzătoare pentru a vă putea bucura mult timp de beneficiile produsului. Ca la orice produs, garanțiile se supun unor termeni și condiții. Pentru a nu întâmpina neplăceri de nicio parte, vă rugăm să citiți în întregime și cu atenție acest document.

 

1.2 Garanția banilor înapoi. 

Compania noastră aplică politica garanției returnării banilor fără ca un motiv să fie neaparat invocat. Asta nu înseamnă că se recuperează integral sumele cheltuite, ci în funcție de caz, se analizează situația, se evaluează produsele returnate și se rambursează sumele rămase în urma analizei, conform politicii de retur.

 

2. POLITICA DE RETUR

 

2.1 Înainte de a returna articole, vă rugam să folosiți formularul rapid de contact de aici, sau scrieți-ne la office@hydrogenexpert.ro 

În cazul în care, din orice motiv nu se mai poate instala sistemul, puteți returna articolele noi în termen de 14 zile de la livrare cu condiția ca produsul să fie în starea de nou în care a fost achiziționat. În această situație veți primi înapoi integral suma cheltuită, mai puțin cheltuielile de logistică și transport. Dacă produsul este deteriorat sau folosit, nu se va mai rambursa integral suma, se va evalua produsul la primire și se va stabili cuantumul sumei, urmând să v-i se comunice suma ce urmează a fi returnată. Asigurați-vă că ați adăugat toate detaliile de contact la retur și furnizați un numărul de AWB pentru urmărire. Pentru a înbunătății serviciile oferite ne-ar ajuta să primim și o scurtă descriere a problemei care v-a determinat să renunțați.

Hydrogenexpert.ro recomandă să solicitați și să păstrați chitanța și AWB-ul de transport pentru returnarea coletului, deoarece facilitează urmărirea expediției de retur dacă este necesar. Hydrogenexpert.ro vă rambursează sumele pentru retururile eligibile în termen de maxim 45 de zile de la constatarea eligibilității. Dacă ați plătit cu cardul, avem nevoie de un număr de cont bancar în care să vă putem returna suma. Este cel mai ușor să ne comunicați prin e-mail toate aceste detalii, pentru că acestea răman salvate, arhivate și accesate în caz de nevoie.

 

2.2 BUNURI NERETURNABILE

Diferite tipuri de bunuri sunt excluse de la returnare. Mărfuri cu termen de valabilitate limitat, cum ar fi electrolitul, furtunuri, cablaje, conectori și relee utilizate, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm la retur produse care sunt deteriorate din diverse cauze, cum ar fi de exemplu defecte din nerespectarea polarității electrice, accident sau calamitate. De asemenea nu se returnează sume plătite pentru dezvoltare software și hardware. În cazul dispozitivelor electronice de control FEIE suma rambursată este în cunatum de 40% din suma plătită, diferența constând în dezvoltare software și personalizare pe tip de aplicație, sume ce reprezintă servicii terțe.

 

2.3 LIVRARE RETUR - în cazul înlocuirii produselor

Pentru a trimite produsele înapoi, aveți nevoie de dovada achiziției, chitanță sau factura de cumpărare. În cazul defectelor de fabricație, produsele se înlocuiesc fără costuri suplimentare, ci doar cu costurile aferente logisticii și transportului. Nu trimiteți produsele defecte înapoi fără a solicita o "cerere de returnare" la office@hydrogenexpert.ro și fără a primi răspuns la aceasta.

Sunteți responsabil pentru plata costurilor de transport pentru returnarea articolului Dvs.. În caz de neachitare a cheltuielilor de transport acestea vor fi deduse din sumele ce urmează a fi restituite sau se adaugă ca sumă în plus la următoarele produse comandate. În funcție de adresa de livrare și perioadă calendaristică, timpul de livrare al produsului schimbat sau al sumelor rambursate prin curier poate varia.

Dacă returnați un articol cu valoare de peste 100 EUR, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui transport cu achiziționarea unei polițe de asigurare de transport sau cu valoare declarată, altfel nu garantăm că vom face primit articolul returnat fără a putea verifica coletul.

 

3. POLITICA DE RAMBURSARE

 

Oferta noastră de retur în 14 zile rămâne valabilă. Pentru a se califica pentru retur, un articol trebuie să fie nefolosit și în starea în care a fost primit. Dacă au trecut 14 zile de la achiziție, din păcate nu vă mai putem oferi o rambursare sau un schimb gratuit. Indiferent de situație, produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original și integru.

3.1 Rambursarea

Odată ce returul Dvs. a fost primit și inspectat, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa de primirea articolului de la Dvs..

De asemenea, vă informăm despre aprobarea sau respingerea rambursării după caz. Dacă este aprobată, rambursarea va fi procesată și suma stabilită pentru retur va fi creditată în contul Dvs. într-un număr de maxim 45 zile.

3.2 Rambursarea PARȚIALĂ

Există anumite situații în care se acordă doar rambursare parțială (dacă este cazul): Dispozitive hardware și software dedicate, personalizate pe tip de utilizare, produse ale căror ambalaje au fost deschise și deteriorate, orice articol care nu mai este în starea inițială sau deteriorat, sau părți componente care lipsesc.

3.3 RETURNĂRI ÎNTÂRZIATE SAU LIPSĂ

Dacă în termen de 45 de zile nu ați primit încă o rambursare a sumei, vă rugăm să verificați din nou contul Dvs. bancar. Apoi contactați banca Dvs. unde dețineți contul sau emitentă de card și cereți să verifice încasarea. Poate dura ceva timp înainte ca rambursarea Dvs. să fie returnată oficial. Când ați făcut toate acestea și tot nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la: office@hydrogenexpert.ro.

3.4 ARTICOLE RESPECTATE

Doar articolele achiziționte cu preț întreg sunt eligibile pentru rambursare. Nu putem rambursa sume pentru produse primite ca bonus sau cadou.

3.5 ÎNLOCUIREA ARTICOLELOR

Schimbăm articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Înlocuim gratuit în garanție produsele la care se constată defecte de fabricație, dar cele deteriorate vor fi înlocuite contra cost. Dacă doriți să înlocuiți articolul cu un alt produs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@hydrogenexpert.ro sau folosiți formularul rapid de aici.

 

3.6 CADOURI, BONUSURI SI DISCOUNT-URI

Dacă printre produsele achiziționate au fost articole marcate ca și cadou sau bonus, acestea se pot returna contra unui voucher cadou pe care îl puteți utiliza la cumpărături viitoare în termen de 30 de zile. Valoarea voucher-ului va fi stabilită la un cuantum de 25% din valoarea produsului la cumparare în momentul returului. În cazul produselor achiziționate cu discount, remunerarea rambursului este stabilită în cuantum de 50% din suma plătită în momentul achiziției. De îndată ce articolul returnat a fost primit, vă vom trimite un voucher cadou prin e-mail.

 

4. POLITICA GDPR ȘI DE CONFIDENȚIALITATE

 

4.1 CE FACEM CU DATELE DVS.?

Când cumpărați ceva din magazinul nostru, ca parte a procesului de cumpărare și vânzare, noi colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa fizică și adresa de e-mail. Când te conectezi și navighezi pe site-ul nostru, primim automat adresa de IP a computerului tău și aflăm detalii despre browser și sistemul Dvs. de operare. Nu avem acces la fișierele tale personale.

 

4.2 MARKETING prin E-MAIL

Cu permisiunea dumneavoastră vă putem trimite e-mailuri despre site-ul nostru în care primești noutăți informaționale despre produse și servicii noi și alte actualizări.

 

4.3 PERMISIUNEA

Când ne furnizați date personale prin simpla navigare pe site, prin abonare la noutăți sau la finalizarea unei tranzacții, vă exprimați consimțământul pentru colectarea și utilizarea din acest motiv specific a datelor Dvs.. De asemenea avem consimțământul Dvs. pentru a vă țne la curent cu noutățile, primind astfel mesaje cu materiale informaționale, mesaje care le puteți oricând dezactiva. Acest consimțământ ne mai dă dreptul să verificăm prin terți avizați valabilitatea card-ului Dvs. bancar și să vă cunoaștem adresa de livrare. Aceste date ne sunt necesare pentru a comunica, pentru a onora comenzile, pentru a organiza livrări sau retururi și pentru a încasa și plăti.

 

4.4 RETRAGERE PERMISIUNII

Dacă considerați că nu mai este necesar, vă puteți retrage oricând consimțământul de a vă mai contacta pentru colectare sau transmitere de informații, utilizarea sau dezvăluirea datelor dumneavoastră colectate încetează prin dezabonare sau contactându-ne la vanzari@hydrogenexpert.ro și solicitând dezabonare.

 

4.5 DIVULGARE

Putem dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal dacă este cerut de lege sau dacă nu vă conformați cu ”Termenii și condițiile” generale HydrogenExpert.ro.

 

4.6 PLATA cu Card-ul

Dacă alegeți plata directă cu card-ul, pentru a finaliza achiziția, gateway-ul nostru vă poate folosi detaliile card-ului bancar în acest scop prin intermediul unor terți. Vezi 4.8.

 

4.8 SERVICII DE LA TERȚI - PĂRȚI ALE SISTEMULUI

Terții la care facem apel vor colecta, utiliza și dezvălui informațiile Dvs. numai în măsura în care faceți apel că au nevoie de ele pentru a presta serviciile pe care ni le oferă. Anumite terțe părți care oferă servicii, cum ar fi gateway-uri de plată și alte servicii de plăți , au propria lor politică de confidențialitate cu privire la informațiile pe care trebuie să le furnizăm acestora în legătură cu tranzacția Dvs.. Pentru acești furnizori, noi vă recomandăm să citiți și politica lor de confidențialitate, astfel încât să înțelegeți în ce măsură vor prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal. Trebuie să țineți cont de faptul că anumiți furnizori sunt stabiliți sau au facilități care sunt situate într-o altă jurisdicție decât a dumneavoastră sau a noastră. Dacă puteți alege să continue o tranzacție pentru care sunt necesare serviciile terților, informațiile pot fi supuse legilor jurisdicției (jurisdicțiilor) din care furnizorul de servicii respectiv sau facilitățile sale fac parte. De îndată ce părăsiți site-ul magazinului sau sunteți direcționat către alt site web sau o aplicație a terților, nu mai sunteți supus acestei politici de confidențialitate sau acestor termeni și condiții generale expuse pe site-ul nostru.

 

4.9 LINK-URI

Când faceți clic pe link-uri din magazinul nostru, puteți fi redirecționat de pe site-ul nostru. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri și vă încurajăm să citiți despre termenii și condițiile acestora pe site-ul lor.

 

4.10 SECURITATE

Pentru a vă proteja informațiile personale, luăm toate măsurile de precauție necesare și tot ce este mai bun ca practici din industrie pentru a ne asigura că acestea nu sunt pierdute, utilizate greșit, deschise, dezvăluite, modificate sau distruse. Dacă ne furnizați informațiile cardului Dvs. bancar, informațiile sunt criptate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL) și salvate cu o criptare AES-256.

 

4.11 VARSTA MINIMA PENTRU PERMISIUNE

Prin utilizarea acestui site, declarați că sunteți majori, că aveți vârsta și discernământul necesare, recunoscute în statul sau provincia dumneavoastră de reședință și că nu acordați permisiunea unei persoane minore aflate în întreținere sau nu, să utilizeze acest site.

 

5. MODIFICĂRI LA ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica condițiile generale în orice moment. Vizualizați-le în mod regulat. Modificările și clarificările intră în vigoare imediat după publicarea pe site. Dacă aducem modificări materiale acestei politici, vă vom anunța că aceasta a fost actualizată astfel încât să știți ce informații colectăm, cum și în ce condiții le folosim după caz. Dacă magazinul nostru este cumpărat de o altă companie sau a fuzionat cu aceasta, datele dumneavoastră pot fi transferate către noii proprietari, astfel încât să putem în continuare să vă ținem la curent cu detalii despre produsele și serviciile noastre.

Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site