Următoarele concluzii sunt trase din experiment rezultate realizate într-un motor diesel cu un singur cilindru modificat acționat cu aprindere prin compresie cu încărcătură preamestecată parțială modul.

1. A existat o reducere remarcabilă a oxizilor de azot emisie cu creșterea fracției preamestecate de etanol. Aproape 48% din oxizi de azot au fost reduse cu 30% fracție pre-amestecată în comparație cu motorina de bază la sarcină maximă.

2. Intensitatea fumului în modul combustibil-aer premisat a scăzut semnificativ până la 20% încărcătură preamestecată în comparație cu cea de bază motorină. În plus, nivelurile de fum la 25% încărcătură preamestecată erau mult mai aproape de motorina convențională. Cu toate acestea, acesta crescut pentru încărcare preamestecată de 30%.

3. Efectul preamestecului a demonstrat rezultate negative cu hidrocarburi nearse și emisii de monoxid de carbon. În acest studiu, odată cu creșterea fracției preamestecate de etanol, hidrocarburi nearse și emisii de monoxid de carbon a crescut, iar valoarea de vârf a acestor emisii a fost observată pentru fracția de premix de 30%.

4. În această lucrare, a scăzut și temperatura gazelor de eșapament în mod semnificativ până la 20% funcționare de încărcare preamestecată. În plus, valorile temperaturii au fost mult mai apropiate la 25% încărcătură preamestecată și a crescut peste 25% fracțiune de premix.

5. În ansamblu, această lucrare se dovedește a cercetării fundamentale la iau în considerare vehicule cu emisii zero. Cu toate acestea, eforturile viitoare ar trebui luate în considerare pentru a reduce substanțial hidrocarburile nearse și nivelurile de monoxid de carbon, împreună cu oxizi de azot și intensitatea fumului, prin încorporarea rentabilității. după metode de tratament, strategii multiple de injectare și utilizarea combustibililor cu reactivitate diferită într-o încărcătură preamestecată motor cu aprindere prin compresie.

 

 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen
Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Creăm energie din apă

Împreună salvăm Planeta

Hydrogen Expert 

Redu consumul de carburant cu ajutorul sistemelor de hidrogem HHO

Hydrogen Expert 

Cea mai bună solutie în anihilarea carbonului este cu hidrogen
Ne gasești și pe TikTok cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Mesaje text și vocale depre hidrogen HHO
Ne gasești și pe Instagram cu sistemele noastre de hidrogen HHO
Ne gasești și pe Facebook cu sistemele noastre de hidrogen HHO

HydrogenExpert.ro - 2022 - Toate drepturile rezervate -

Site creat de KronAds.ro - Fabrica de Brand-uri -

Învață despre hidrogen

Kit-uri de instalare HHO

Viitorul nostru se bazează pe hidrogen

Contact

Hartă site